Palvelut


Yksilövalmennus

Mikäli peruskurssin teemat kiinnostavat, mutta koet tarvitsevasi yksilöllisempää ohjausta, olet lämpimästi tervetullut yksilövalmennukseen. Tapaamme kerran kuussa, kaksi tuntia kerrallaan. Jokaisella tapaamiskerralla on eri teema. Askel askeleelta opit tuntemaan todellisen itsesi ja hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet. Samalla Sinulle avautuu ymmärrys siitä, mitä sisimmässäsi haluat ja kaipaat kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä helpompaa Sinun on opetella pienin askelin rakastamaan sekä itseäsi että omaa elämääsi. Etenemme Sinun tahdissasi, Sinun tarpeitasi kuunnellen. Joskus toisen henkilön "silmien lainaaminen" auttaa parhaiten oman näkökulman vaihtamista tai laajentamista tavoittelevaa.

Kesto 2 h
Hinta 110 e


Tarot-tulkinta


Tarot-kortit ovat kiehtova tapa kurkistaa niin tämänhetkiseen kuin menneeseen ja tulevaankin visuaalisessa muodossa. Ne kuvastavat Sinun ainutkertaista matkaasi ja antavat näkemystä myös erilaisissa haasteissa, joita joudut kasvaaksesi kohtaamaan. Tarotin avulla ymmärrät itseäsi paremmin ja osaat sen myötä suhtautua myös muihin suuremmalla ymmärryksellä.

Kesto 40 min.
Hinta 60 euroa


Tarot-opetus

Kiehtovatko Tarot-kortit Sinua, mutta et oikein ymmärrä mistä niissä on kyse? Haluaisitko oppia käyttämään niitä itse, oman itsetuntemuksesi mieltä kutkuttavana apuvälineenä? Opetan Sinua mielelläni. Perusasiat ehdimme käydä tunnissa läpi, ja sen jälkeen voimme yhdessä miettiä, olisiko tarvetta vielä ohjatuille harjoituksille. Voit ottaa ystäväsi mukaan, jolloin opetuksen hinta puolittuu (veloitus on aikaperusteinen). Mukaasi saat parisivuisen kirjallisen ohjeen, jotta voit jatkaa harjoituksia kotonasi.

Hinta 70 euroa/tunti


Yksityisistunto

Haluatko saada selkoa tämänhetkisiin ongelmiisi tai uutta näkökulmaa tulevaan? Välitän Sinulle terveisiä edesmenneiltä läheisiltäsi tai omilta henkisiltä auttajiltasi. Tiedostathan kuitenkin, että kyseessä ei ole ennustus, sillä omat valintamme vaikuttavat siihen, millaiseksi tulevaisuutemme muodostuu.

Kesto 40 min.
Hinta 60 euroa


Puhelinaika

Jollet pääse tulemaan yksityisistuntoon, voit tilata itsellesi puhelinajan. Sovimme etukäteen soittoajan ja pääset kuulemaan henkimaailman terveiset vaikka omalta kotisohvaltasi käsin.

Kesto 25 min.
Hinta 50 euroaKirjallinen tulkinta


Mikäli haluat saada mustaa valkoisella siitä, mitä henkimaailmalla on Sinulle kerrottavaa, teen Sinulle kirjallisen tulkinnan etänä. Energiahan ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan! Tilatessasi tulkintaa voit halutessasi liittää mukaan muutaman mieltäsi askarruttavan kysymyksen. Lähetän tulkinnan sopimuksen mukaan joko sähköpostiisi tai kirjeenä kotiisi, jolloin voit palata siihen milloin vain.

3-4 sivua
Hinta 70 euroa


Auragrafia (sis. kirjallinen tulkinta)

Oletko kiinnostunut lisäämään itsetuntemustasi? Teen Sinulle kauniin akvarellikuvan aurastasi ja tulkitsen sitä värioppiin ja numerologiaan pohjautuen. Auragrafian värit kertovat, mikä Sinulle on ihmissuhteissa tärkeää, ja kuinka voit itse tukea niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointiasi. Värit kertovat myös sen, kuinka suhtaudut kanssaihmisiisi ja millaisena he Sinut kokevat. Auragrafian keskiössä on jokin symboli, joka sisältää usein henkilökohtaisen neuvon siitä, kuinka juuri nyt voisit parhaalla tavalla auttaa itseäsi. Auragrafia antaa Sinulle hyvän työkalun silloin, kun haluat tutustua itseesi pintaa syvemmältä. Parisivuiseen kirjalliseen tulkintaan voit palata yhä uudelleen ja uudelleen.

Hinta 90 euroa


Voimataulu

Haluatko voimaantua värien avulla? Maalaan Sinulle henkilökohtaisen voimataulun (20 x 50 cm) akryyliväreillä kankaalle. Käytän niitä värejä, joita juuri tällä hetkellä tarvitset. Luon yhdessä henkimaailman kanssa uniikin taideteoksen, juuri Sinulle.

Hinta 70 euroa (+ mahd. postikulut)


Chakrataulut

Kaipaatko värejä ympärillesi? Teen Sinulle akryyliväreillä 7 taulun (20 x 50 cm) sarjan kaikkia chakravärejä käyttäen niin, että saat seinällesi punaisen, oranssin, keltaisen, vihreän, vaaleansinisen, indigon ja violetin taulun. Jokainen taulu on yksilöllinen, joten niiden kuviot ja symbolit puhuttelevat juuri Sinua. Taulut kertovat omaa tarinaansa niin menneestä kuin tämänhetkisestäkin elämäntilanteestasi, ja löytyypä niistä joskus viitteitä myös tulevaan. Taulujen luovutuksen yhteydessä saat niistä valintasi mukaan joko suullisen (noin 30 min.) tai parisivuisen kirjallisen tulkinnan, jota voit käyttää itsetuntemuksen apuvälineenä.

Hinta 350 euroa


MEM-istunto

Onko Sinulla jokin elämää haittaava tai rajoittava pelko, jonka alkuperä ei tunnu olevan tästä elämästä lähtöisin? Tai tuottaako jokin ihmissuhde Sinulle kohtuuttomasti päänvaivaa? Voit saada apua menneiden elämien mielikuvamatkasta (MEM). Vaivutan Sinut hypnoosiin, jonka aikana voit tehdä mielikuvamatkan siihen menneeseen elämään, josta häiritsevä muisto on peräisin. Kun ymmärrät mistä on kyse, pystyt päästämään irrationaalisesta pelosta helpommin irti. Myös ongelmalliset ihmissuhteet kääntyvät usein parempaan suuntaan sen jälkeen, kun olet tullut tietoiseksi yhteisestä menneisyydestänne. Sinun asenteesi ko. henkilöä kohtaan muuttuu, ja se riittää.

Kesto 3-4 h
Hinta 160 euroa


Tunnetaideterapia

Haluatko päästä eroon tunnelukoista, jotka kiusaavat Sinua sitkeästi vaikka kuinka niitä päässäsi pohdiskelet? Silloin kannattaa ottaa värit avuksi ja vain antaa mennä. Samalla kun purat tunteitasi käsiesi kautta väreinä paperille opit pikku hiljaa tunnistamaan ja hyväksymään omat tunteesi. Tämä vapauttaa Sinut elämään väkevämmin omannäköistäsi elämää. HUOM! Sinun EI tarvitse osata maalata, saati piirtää tullaksesi TTTan.
. yksilöohjaus 40 e
. ryhmään osallistuminen 30 e

Kesto noin 2 h
Stacks Image 207
Tarot-tulkinta
40 min - 60€
Stacks Image 382
Tarot-opetus
70 €/tunti
Stacks Image 320
Yksityisistunto
40 min - 60€
Stacks Image 416
Kirjallinen tulkinta
70€
Stacks Image 219
MEM-istunto
3-4 h - 160€
Stacks Image 223
Auragrafia ja -tulkinta
90€
Stacks Image 225
Voimataulu
70€
Stacks Image 249
Chakrataulut 7 kpl
350€
Stacks Image 221
Tunnetaideterapia
- yksilöohjaus 40€
- maalausryhmä 30€