Ryhmät ja kurssit

Lisätietoja puh. 040-867 4808 tai merja.nuora@valkoinenvalo.fi
INTUITIIVISEN MAALAAMISEN PÄIVÄKURSSI la klo 10-18

Sopii Sinulle, joka haluat avata ja laajentaa omaa kanavaasi värien, maalaamisen ja erilaisten ryhmä-ja pariharjoitusten kautta. HUOM! Kurssille osallistuminen EI vaadi kuvataiteellisia kykyjä tai osaamista, vaan avointa mieltä ja heittäytymiskykyä sekä jonkin verran kokemusta henkimaailman kanssa työskentelystä. Anna luovuutesi vapautua helposti, miellyttävällä tavalla.

Kurssin hinta (90 euroa) sisältää tarvittavat materiaalit sekä kahvi-/teetarjoilun.
ELÄMÄSI TAULU-WORKSHOP

Päiväkurssi, jossa teemme kotiinviemisiksi kuumavahaväreillä hienon taulun. Perehdymme yhdessä siihen, mitä se kertoo tämänhetkisestä elämäntilanteestasi ja siitä, mihin suuntaan olet menossa. Päivän aikana teemme muitakin henkisiä harjoitteita, joiden avulla intuitiosi kehittyy. Et tarvitse aiempaa kokemusta henkimaailmasta tai taiteen tekemisestä, vaan vain uteliasta ja innostunutta mieltä. Tule rohkeasti mukaan <3

Hinta (110 euroa) sisältää kaikki materiaalit sekä kahvi-/teetarjoilun.
AURAGRAFIAKURSSI la-su klo 10-16

Kurssi soveltuu Sinulle, joka olet jo jonkin aikaa työskennellyt henkimaailman kanssa ja tunnet sielun paloa kuvittaa näkemääsi ja kokemaasi. Piirustustaidosta on hyötyä, mutta se ei ole välttämättömyys. Tärkeämpää on, että pystyt aistimaan asioita pintaa syvemmältä ja omaat halun auttaa kanssaihmisiäsi kuvataiteen keinoin.
Varaudu yllättymään positiivisesti :)

Kurssin hinta (180 euroa) sisältää tarvittavat materiaalit sekä kahvi-/teetarjoilun molempina päivinä.
I PERUSKURSSI

Kurssin tavoitteena on lisätä itsetuntemusta sekä kasvattaa henkistä herkkyyttä erilaisten harjoitusten ja keskustelujen avulla. Jokaisella tapaamiskerralla on eri teema. Askel askeleelta opit tuntemaan todellisen itsesi ja hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet. Samalla Sinulle avautuu ymmärrys siitä, mitä sisimmässäsi haluat ja kaipaat kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä helpompaa Sinun on muokata oma elämäsi vastaamaan todellisia tarpeitasi. Saatat havahtua näkemään oman elämäntehtäväsi ja saat rohkeutta toteuttaa tarvittavat muutokset.

Tule mukaan ryhmään, jossa voit edetä omalla henkisellä polullasi turvallisesti ja ohjatusti. Jokaisella tapaamiskerralla saat mukaasi myös teoreettista tietoa sisältävän monistepaketin, johon voit jälkeenpäin palata. Kurssi etenee tyvestä puuhun niin, että käymme vuorollaan läpi kaikki energiakeskukset ja niiden yllävänkin suuren vaikutuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Samalla kun vapaudut vanhasta painolastista, teet elämässäsi lempeästi tilaa omannäköisillesi ratkaisuille.

Kurssipäivän hinta on 110 e ja kokoontumispäivät kerran kuussa lauantaisin os. Yliopistonkatu 11, 40100 JKL klo 10-17 seuraavasti:

02.09.2017 / JUURET
07.10.2017 / SUHTEET
04.11.2017 / ITSETUNTO
02.12.2017 / RAKKAUS
03.02.2018 / ITSEILMAISU
03.03.2018 / INTUITIO
07.04.2018 / OPASTUS
05.05.2018 / YHTEENVETO
III JATKOKURSSI

Jatkokurssilla syvennetään niitä taitoja, joita peruskurssilla on omaksuttu ja joita on edelleen jalostettu kehityspiiriin osallistumisen kautta.

Psyykkisen tason harjoittelua jatketaan, mutta pääpaino on kuitenkin mediaalisen tason harjoituksissa. Mediaalisella tasolla kanavoidaan henkimaailman energiaa välittämällä viestejä tuonpuoleisesta mm. sanoin ja kuvin sekä tekemällä healing-harjoituksia joko pareittain tai ryhmässä.

Kurssilla tarvittavat perustiedot osallistujilla on jo hyvin hallinnassa, joten jatkokurssilla keskitymme spesifimmän osaamisen hiomiseen sekä teorian että harjoitusten avulla. Tahti on aiempia vaiheita leppoisampi, joten aikaa jää myös kiinnostaville keskusteluille ja eteenpäin vieville oivalluksille.

Jatkokurssille osallistumisen edellytys on peruskurssin käyminen ja vähintään vuoden kestänyt kehityspiiritoimintaan osallistuminen.

II KEHITYSPIIRI

Kehityspiiri on peruskurssin käyneille, henkisellä polulla hiukan pidemmälle ehtineille tarkoitettu, kerran kuussa kokoontuva ryhmä, jossa kasvatetaan osallistujien henkistä herkkyyttä edelleen ohjatusti erilaisten harjoitusten avulla.

Aloitamme aina yhteisellä meditaatiohetkellä ja sen jälkeen teemme psyykkisen tason pari- ja/tai ryhmäharjoituksia muutaman tunnin ajan. Psyykkisen tason harjoittelun avulla on mahdollista oppia mm. tulkitsemaan kortteja ja lukemaan eri esineisiin sitoutunutta energiaa.

Pienin askelin intuitiosi kehittyy ja opit luottamaan vaistoihisi. Saat myös omakohtaisen kokemuksen siitä, että Sinullakin on ns. kuudes aisti.

Ryhmät kokoontuvat seuraavina päivinä:

Moonlight miracles:
to 26.7. klo 20-22
ma 27.8. klo 19-21
ti 25.9.klo 19-21

(Semi)Avoin KP:
ti 12.6. klo 17-20
ti 17.7. klo 18-21
ti 14.8. klo 18-21

Pmst KP:
ke 12.9. klo 17.45- 20.45
ke 10.10. klo 17.45-20.45
ke 21.11. klo 17.45-20.45
ke 12.12. klo 17.45-20.45